ACES COMPRESSORS – BULGARIA

Основана през 2000г. ACES е една от водещите компании за обновяване на компресори във Великобритания. Когато един компресор се повреди, се нуждаете от бързи решения, каквито ACES може да предложи по-добре от всеки друг. Компресорите, които предлагаме са алтернатива на тези втора употреба, но с гарантирано качество и едногодишна гаранция. Компанията е регистрирана по ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001, регистриран доставчик на RISQS, също така притежава акредитация от престижната английска програма SAFE CONTRACTOR.

Освен в Англия, фирма ACES работи успешно и на пазарите на Германия, Франция, Испания, Нигерия, Южна Африка и други, а през 2013г. открива офис и в България, добавяйки я към многото страни, за които доставя обновени компресори. Увеличава се броят на фирмите, които ни се довериха и се възползваха от нашите услуги. Това са обекти от Национална сигурност като Парламента, ДП Ръководство въздушно движение към Летище София и проспериращи компании, като: "Белла България" АД, "Димитър Маджаров" ЕООД, „Бони Холдинг” АД, хотел „Маринела”, „Балканфарма – Разград” АД, „Кодап” ЕООД, „Кремио” АД, „Сомат” АД, "Биовет", множество месокомбинати като "Елит Мес Минев" ООД, "КФМ" ООД, "Свищов", Севлиево, "Колбасо" гр.Батановци, сладоледи "Нестле", "Рафи" и много, много други.

Ние в АCES се гордеем с добре свършената работа,а това означава всяка работа, която започнем. Доволните ни клиенти винаги са били най-убедителната ни реклама, а изискванията им се покачват всеки ден. Възможността да обхванем целия процес на рециклиране, нашите прецизност, изпълнителност и бързина ни правят предпочитан партньор. Станахме най-големите в тази сфера, защото сме най-добрите.

Етапи на поръчка:

запитване за конкретен модел компресор;

изготвяне на оферта, включваща и транспортни разходи;

подписване на договор за поръчка;

авансово плащане;

доставка на обновен компресор, същата марка и модел като вашия и взимане на счупения;

плащане на останалата сума.

Имаме готовност веднага да заменим дефектиралия компресор с обновен, от наличните в склада на компанията. Ако нямаме конкретния модел, то тогава взимаме вашия, обновяваме го и го връщаме до 30 дни. Всички продажби са на разменна база и имат пълна 12-месечна гаранция.